Kätevä vaihtolavojen vuokraus Etelä-Pohjanmaalla

Kiinteistöpalvelu Komiat Oy:n palveluihin kuuluu huolto- ja kiinteistöpalveluiden sekä kuljetusten ohella vaihtolavojen vuokraus Etelä-Pohjanmaan alueella. Voit vuokrata meiltä vaihtolavat ja roskalavat pitkäksi tai lyhyeksi aikaa. Tuomme halutessasi vaihtolavan toivomaasi osoitteeseen ja kuljetamme sen täytenä pois. Huolehdimme jätteiden käsittelystä vastuullisesti.

 

Kysy lisää palveluistamme

Lavat moniin tarpeisiin

Vuokraamme vaihto- ja roskalavoja monenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on eri kokoisia avolavoja ja erikoislavoja, jotka sopivat esimerkiksi materiaalien, maa-aineksen tai rakennusjätteiden keräämiseen ja kuljettamiseen. Vaihtolavoja voi hyödyntää esimerkiksi taloyhtiöiden ja kotitalouksien remonteissa ja siivousurakoissa sekä rakennustyömailla ja teollisuudessa. 

 

Vuokraamme vaihtolavoja lyhyeksi ja pitkäksi aikaa. Tarvittaessa voit pidentää vuokra-aikaa tilanteen mukaan ottamalla meihin yhteyttä. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Yhteystiedot

Kuljetukset tarpeidesi mukaan

Toimitamme tyhjät vaihtolavat toivomaasi osoitteeseen. Vastaavasti viemme lavan pois vuokra-ajan päätyttyä. Saat meiltä lavat kuljetuksineen nopeallakin aikataululla.

 

Halutessasi voit sopia kanssamme lavan välityhjennyksestä tai esimerkiksi lisälavan toimituksesta. Muutokset onnistuvat joustavasti myös vuokra-ajan kuluessa.

 

Vaihtolavat voi täyttää reunoja myöten. Varmistathan kuitenkin, että tavaran määrä lavalla ei nouse keskeltä laitoja korkeammalle. 

Jos haluat vuokrata vaihtolavan tai ilmoittaa vuokraukseen liittyvästä muutostarpeesta, ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Katso yhteystiedot tästä

Jätteiden käsittely ja kierrätys

Hoidamme myös vaihtolavalle kertyneen tavaran, materiaalin tai maa-aineksen käsittelyn asianmukaisella tavalla. Voit täyttää lavan esimerkiksi risuilla, ullakolta pois heitettävillä tavaroilla tai vaikka rakennusjätteellä. Kuljetamme vaihtolavan sisältöineen pois ja kierrätämme kaiken mahdollisen. Laskutamme jätteen käsittelystä ja kierrätyksestä erikseen.

 

Jos olet epävarma siitä, voiko jotain materiaalia laittaa vaihtolavalle, ota yhteyttä ja kysy lisää. Ammattilaisemme auttavat mielellään.

Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, mutta voit myös lähettää vaikka sähköpostia.

Soita ja kysy lisää!